Story About yesterday, today & 2morrow

Followers

clik clik sini k...

Bulan Yg memenatkan

Penatnyer rasa, klau badan nie boleh bagi2kan senang sikit
bnyk keje nak kena settlekan dalam bulan nie
satu lepas de lagi berduyun yg tiba..

first kena handle bdk2 Marhaban dah settle dah..
second kena handle lawatan untuk bdak2 UPSR..x settle lagi
then nak kena settle pasal Arie anugerah sekolah.. nie lagi pening
klau aku nie ajk jer kan senang..
nie x aku nie PENGERUSI ok...
pening2..
macam nak kena wat..
dah lah aku junior
yg cikgu2 lain senior..
fhm2 lah
masing2 wat hal
de yg x bg komitmen
mcm2 lah


nie hal kat sekolah hal aku blum lagi
lagi seminggu lebih jer lagi aku nak T*****
erm x sabar nak tunggu
kire persiapan dah 70% siap..
leh ker siapkan sampai masanyer
semua aku wat sendiri..
excited lah katakan
dari bakul 2 kosong sampai lah jadik lawa aku keje kan
nanti aku tunjukkan kat semua ehk
tp wat masa nie x leh
anset x dpt nak transfer gmbr yg dah ambik 2..
mula2 2 pening gak nak pikir warna tema pe..
tp last2 aku fikir aku suka pink die suka blue
bile digabungkan jadik lah biru pink
so tema die biru pink..

ape sape2 yg knl aku, aku jemput dtglah ke rumah 17hb nie.
jgn malu2 kedatangan anda dialu2kan...

September?

Ya Allah Mcm mane lah aku leh lupa ehk..
tiba2 baru ingat..
tgk2 blik
arie nie dah 09.09.09
lah dah dekat 2thn 9arie aku kwn sama kamu syg..
ape2 pun aku sgt syg sama kamu
aku still nak wish appy anniversary ke2 kamu..
hrp2lah berkekalan..
rasa x sabar nak tggu 17hb 10 nie..
tinggal lagi sebulan jer
tp ape2 persiapan pun aku x wat lagi..
x tau lagi tema warna ape, nak beli ape..
sape2 leh tlng suggestkan warna ape yg sesuai..
pening lah...

Good Morning Teacher....


"Good Morning Class"..
ungkapan ini yg akan aku guna selalu
sebab ape?
sebab now I'm a teacher...
believe it or not..
hahah..
nie betul2 bukan cubaan..
betul lah aku skrung dah jdik teacher..
mesti rasa mcm lawak jer kan..
leh ker aku yg giler2 nie nak ajar anak org..
nak wat cmner 2 lah karier aku skrung..
lagi satu aku ajar nie sekolah jenis agama..
dah lah aku nie giler2 dapt lak sekolah agama..
cuba bayangan..
kat sini majoriti guru2 pakai tudung labuh
aku masih dgn degil n gile2 pakai tudung biasa2 jer
alah bertudung labuh x semestinya wajib..yg penting niat kite betul x?
dulu aku mmg x nak sgt keje jadik gikgu nie..
ye lah jadik cikgu nie mmg menguji kesabaran aku..
eh lupa plak nak bgtau aku ajar ape ehk..
jgn gelak tau..
aku ajar english. math n kajian tempatan..
bnyk kan..
betul2 menguji kesabaran aku..
lagi menguji kesabaran aku bile aku kena ajar bdak darjah SATU..
bdak2 sekrung Ya ALLAh punyer lah degil
cikgu ajar kat depan die ajar kwn die kat belakang..
cikgu jerit die pun jerit.
pas 2 pandai plak melawan n wat lawak bodoh..
adus SABAR2x
lagi2 lah bulan Pose nie
klau x dah lama kena tendang..hahaha

so far setakat nie aku tgh menyesuaikan diri dgn tempat keje nie n murid2
frst day aku keje jer dah kena wat bnyk keje..
bleh plak waktu 2 de majlis buka pose n wat bubur lambuk..
bnyk keje kena wat
blik2 gumah dussss trus terbongkang kepenatan..huhu

tp aku rasa bgus gak lah aku dpt sek nie..
maybe tuhan nak aku fikir n berubah kot..
kat sekolah nie mcm2 majlis keagamaan aku kena join
baik buka pose, khatam al-quran..siap kasik juzuk lagi
suruh aku khatam al-quran
aku kena baca juzuk 20..
kat sini solat zohor n asar sentiasa berjemaah..
baguskan sekolah nie..
aku pun dah jadik bgs..( leh caya ker nie)
minggu nie aku free sikit klau x asyk de class jer..
sebab ape aku free?
cuba fikir.
alah minggu nie kan UPSR..
so bdak2 degil yg aku ajar 2 dpt cuti..
so aku sepanjang arie duk kat blik guru..
x tau nak wat pe..Bosan jer..
APe2 pun aku doakan semoga murid thn 6 sekolah nie dpt jawab exam elok2.
AMIN....

Liku-liku kehidupanku..

ingat bile dah abis stdy, beban dah abis..tp rupa2 TIDAK..
skrung kena pikir plak nak crik keje kat mane?
nak crik keje bukan susah tp nak dpt keje 2 yg susah 2..
paling x suka g interview..adoyai..
leh x klau nak keje x yah g interview..
lagi satu paling menyampah tahap gaban bile dah interview die suruh kite tggu plak die call
confrm2 lah susah nak dpt..(mcm de pengalaman jer)
nak di jadikan citer pas abis KOnvo jer aku terus tgk paper kot2 de keje kosong
bulat sana, bulat sini
call sana, call sini tny jawatan kosong..
g PPD ambik borang Guru sandaran ..
naik tension aku..
arie2 kuar..
tp x pe aku suka sgt kuar arie2
sebab leh lama2 jumpe my baby bucuk..
g interview sejam jer
kuar smpai kepetang
hahaha
i like..
thankz baby...( bile masa plak aku panggil die baby)

bak kata org jgn cepat mengalah..
berkat usaha aku yg x pernah putus asa..(puji diri sendiri)
akhirnyer dpt gak aku keje..
keje ape?
klau citer mesti gelak n x percaya..
betul ker SITI FARIDAH HJ BAROOK nie keje 2..
klau nak tau tgguuuuuuuuuu.....................



muka tgh nak tggu nama dipanggil..cewah


sebelum aku konvo dulu, aku keje jap partime kat Parkson sebagai promoter..
best gak lah keje kat situ..
bdak2 die semua giler2 mcm aku
satu kepala..
tp keje jap jer
bile nak konvo aku benti...


tgh tggu customer..smbil melawa..huhu

sekrung dah keje lain..lagi mencabar..haha
nak tau..tggu...kuang2x

Kembali...

lama giler x update en3..
bukan ape x de kesempatan..haha
nie baru dpt mengupdatekan blog yg hampir terkubur nie..
bnyk citer nak bgtau nie..
mcm lah org nak bc..kuang2x
tp x pe nak tulis gak sebab nie blog aku kan bukan blog org lain..muhahaha

sok VIVA..Takut..hha

dh lama x post en3 biasalah patik pergi bercuti selama seminggu lebih..hahaah..
nie baru de mood nak post..
nie pasal VIVA sok?
Bukan Kete VIVA k
nie Presentition 4 tesis tuk bdk2 Final mcm aku
akunyer..x tau lah mcm mane keadaannyer
takut gak
tp yg penting kena confident
bak kat izan wat muka cute sikit mesti leh pas( betul ker)
ahakz..
wlpn mcm mane pun sok penyelia aku x dpt hadirkan diri
sebab die sakit
tp semlmm 2 die de call ckp ngan aku suruh wat yg terbaik wlpn die x de
sedih seh..
die pun sedih gak x dpt nak bersama2 aku
nak wat cmner die sakit
aku doakan kan die sihat jer
aku dah nggap die mcm mak aku sendiri..
ape2 tq kat kwn yg wish gudluck kat aku
aku akan cuba wat yg terbaik sok
mudah2an
amin.....


MUka org stdy Konon..ahakz

p/s: en3 pasal alu bercuti akan aku msuk kemudian..hahha..

Besday Gurlz

erm sok 6hb, pas 2 7hb kan
kenapa aku sebut pasal dua2 tarikh nie ehk..
wat2 lupa jap..
Motif: nak elak dr kasik hadiah..
knp nak kena kasik hadiah pada 6 ngan 7hb,.
apa special sgt tarihk nie..
erm actually 6hb n 7 hb nie adalah besday 2 org bdak nakal yg aku syg sgt..
nape lah korang lahir dekat2 ye..jeles nie
bile tarikh nie msti kat gumah meriah
sebab pe
akak aku yg baik atie n rajin nie mesti nak smbut besday korang
besday aku x nak plak smbut..
erm ape2 pun aku sebagai makcik n akak yg comel+cute+manis nie nak wish kat korang
appy besday 2

nurzulaikha (ieka) -2 year old
&
siti zaharah (xerra)- 18 year old

dah tua dah kau xerra haha..
ape pun dah besar nie jgn nakal2 k
pening nanti kepala Haji barook
makin botak lah kepala daddy kesayangan aku nie
(minta mangap ye daddy)
aku akan pastikan thn depan aku de sama2 smbut besday korang
tp aku x tau lah nak bg ape kat korang nie
dgn Ongkos yg Semakin myusut..
Any Suggestion?
Help Me


Cayang Izan..thnkz adik..



hehe..rasa mcm x caya jer dpt awrd nie..heheh..awrd nie aku dpt dari adik tersyg miz izan(klau sape nak knl ngan die aku leh tlng) promote sikit..kat ketot ngan luna(nayma) sila2 berasa iri atie krn aku dpt awrd yg comel bereben pink purple gitu dari izan..nie yg semangat nie nak wat blog arie2..ahakz..

1. Copy Award Diatas Untuk Diletakkan Di Blog Anda.
-dah copy dgn cantik dan bersungguh2..frst time dpt awrd

2. Nyatakan 5 Fakta Menarik Tentang Si Pemberi Award Ini
Miz izan:
1) My Rum8 bagi sesi2008-2009
2) Seorg yg Kurus giler dah mcm bini Popeye..haha
3) suka sgt x charge anset wlpun de 2 anset (pelik tp benor)
4) suka mkn nasi goreng tomyam kat cafe
5) bab bergambar kasik kat die ratu fotogenic( ye ke?)

3. Setiap Blogger Mestilah Menyatakan 10 Fakta Atau Hobi Diri Sendiri Sebelum Memilih Penerima Seterusnya.

bnyknyer 10..
1) sgt cantik orgnyer..(ahakz)
2) Suka mkn
3) Suka menari
4) Bakal bertunang x lama lagi (getikz)
5) seorg yg sgt mudah menangis
6) suka wrna orange
7) suka mkn benda masam(mcm org ngandung plak)
8) erm suka gelak, gelak, gelak
9) agak berisi sekarang ( atie berbunga riang)
10) erm tgh berperang dgn tesis dan VIva..(TOLong)

erm suka2 dpt awrad nie (brp kali dah nak mention) lantak lah aku nak gak ckp bnyk2..syok2.terima ksh izan..luv u n miz u so much (adik aku k)..kepda mereka yg berada diblik k19d 412 sila2 berjelous-jelousan dgn aku coz aku dpt awrd..wahahah..

p/s: izan jadik ker dtg 10hb nie..akak mybe de kat KIz kot..(bile entah nak blik)

Pantun Budi

Erm bile dgr blik lagu pantun budi nie teringat aku dulu masa sekolah2..aku nie dulu kat sekolah baik sekolah rendah atau sekolah menengah dulu amat aktif dlm bidang kebudayaan..aku suka sgt menari..masa tadika dulu pun aku menari gak kire frst time masa 2 aku menari tarian arab (gelek2x), then masuk sekolah rendah masuk tarian INdian Klasik (best giler coz teacher yg ajar dari India) aku selalu dipuji coz Cepat Tangkap step die n amat2 cute masa 2( perasan lebih). pas 2 masuk sekolah menengah jer aku dah masuk genre lain masuk zapin n tarian kreatif mmg syok bile bljor step kreatif smpai kena pukul2 ngan bdak nyah2 yg lembut dari YPJ..diorg nie mmg lembut giler kalah aku beb lagi satu mulut lepas jer tau..sape2 yg x tahan mmg lah kejap jer join pas 2 trus tarik diri..aku paling suka baljo step jawa, aku ingat lagi masa 2 lagu HATInyer X THN dari NOraniza Idris tengah top so setiap sekolah pasti baljo step jawa. then masuk U nie aku pun still lagi join gak kelab kat UKM nie..baik kat KOlej mahupun kat UKM sendiri..kat kolej biasa wat show tuk progrm2 kecik jer..klau kat kelab UNder ukm nie setakat nie aku masuk tuk Event KOnvokesyen, Hari kemerdekaan, n MAKUM merdeka n x ingat lagi..tp kejap jer aku join smpai thn 2 jer then quit lah coz takut nak trun training mlm2 naik tangga IBU zain( bahaya). selain aku join tarian dalm diam2 masa tahun 3 aku baru tau yg aku nie de bakat gak untuk jadi pelakon..tp sekadar utk komedi leh lah..mula2 2 nak tolong2 kwn2 jer coz kat kolej de wat Malam Kesenian n then setiap blok kena wat drama berunsur komedi seram. rasa mula2 2 mmg x leh nak berlakon bile bc skrip asyk nak gelak jer..smpai kena mrh ngn director..wahaha. masa event 2 aku wat lah mcm yg disuruh..kelakar giler bile tgk aku berlakon..tapi kenangan berlakon 2 mmg aku x kan lupa kan..wlpn group kitorg dpt NO2 but aku rasa kitorg tetap THE best.. N One more yg aku x caya pembabitan pertama aku di anugerahkan dengan anugerah PElakon Wanita Terbaik..wahahah..(Giler Glamour nak mention gak)hahaah..
ape2 pun aku rindu kat kwn2 masa tadika sampai lah menengah bile lah leh kite menari ramai2 lagi kan..huha huha ramai2..rindu beb nak menari..aku rasa bdn aku dah x lembut beb nak menari lagi..wahaha..



masa Join tarian kat UKM/KIZ

Krew2 yg best n gempak habis..

p/s: nanti vidoe aku berlakon n gmbr masa kecik2 aku upload later2 k..

A B C

Nie lah Akibatnyer bile Dah Bosan dan x tau nak wat pe..
mula pikir yg bukan2 (yg baik jer k)
nak kuar shopping x de "ongkos" fhm2 jer lah stdnt tggu biasiswa PAMA jer nie (abah bile nak msuk duit nie)..
Nak g Dating Ngan KAMU..erm Buzy memanjang (Wahaha)
Nak KUar nGan SCANDAL Jauh Bangat KAmu seh..( De scandal ker aku nie..Oopps)
Nak wat keje dah mcm2 aku wat still lagi x ilang Bosan nie

So aku pun Talk2 lah ngan kwn2:

aku: Wei KOrang Bosan X?
Nayma: Bosan Gak lah
Anor: Leh thn lah..
aku: Bosan Giler wei..
Nayma: So?
Aku: Jom kite main games Nak?
Anor: Games Ape?
aku: Games Yg masa bdak2 kite selalu main..
Nayma: Games Ape?
Anor: Games ABC lah
Aku: Mcm mane 2
Anor: alah mcm jentik2 2
Nayma: Orait JOm..

so Kami pun mulalah operasi memain Games ABC nie..asyk gelak memanjang jer.. tp yag x puas atie nie asyk aku jer yg bnyk kena jentik..sakit giler korang jentik..dah mcm tangan lelaki wei..hahahah
dah mcm bdk kecik wlpn dah tua bangka..kuang2x
teringat masa kecik2 dulu bnyk games yg best2 aku main mcm main ceper, tepuk batang aiskrim, batu seremban, main getah mcm2 ah lagi..rindu siot..rasa mcm nak main jer tp geng2 masa kecik2 aku semua dah kahwin dah x leh nak main dah ngn diorg..sape rasa nak imbau masa silam sama2 ngan aku jom dtg gumah aku kite main puas2..haha(bagi bdak2 kecik jelous)


aku sempat gak lah record games yg kami main..asyk gelak jer..tp sila abaikan muka2 yg terkeluar secara x sengaja 2..huhu..



video

Kongsi2x

erm nak kongsi pe nie
alah nak kongsi petua jer..
ye ye o jer aku nie..
ye lah..kongsi mane yg tau
nape tiba2 plak
bukan ape
aku de terbaca satu blog akak nie..die nak petua tuk bagi rmbut panjang so tercetus kat kepala nie y not aku kongsi petua nie kat korang2x..(mcm ramai jer yg baca blog aku nie) hahah3x

1) petua kempiskan perut
- perahan limau nipis dicampurkan dalam teh tanpa gula dan diminum setiap hari. sebaiknya teh yag diminum adalah teh suam..lebih cepat kesannya. insyaallah perut yang buncit akan jadi kempis..tp bagi yg buncit sebab de BABY..mintak magap lah ye..2 x leh kempis..haha

2)tumit pecah-pecah
- cara murah dan mudah
sediakan kelapa yg diparut tidak terlalu halus dan garam. gaul kedua2 sehingga sebati.then cuci tapak kaki atau tumit yg pecah 2 then sapu kepala 2 kat kawasan yang pecah 2. then cuci kaki lagi.amalkan petua nie 3x seminggu seblum tido..

3)nak bagi mata bayi bersinar
-semasa dpt tau jer diri 2 hamil kan. makn lah buah delima delima pada setiap bulan kandungan sampai sembilan bulan..insya-allah mata anak yang dilahirkan bersinar

4)mewangikan rambut
- ambil beberapa biji limau nipis dan hiriskan. then gosok kat rambut tuk bbrp minit then cuci sehingga bersih. selain mewangikan rambut ia dpt menghilangkan pening & menyejukkan rambut.

5)jemput-jemput jadik lembut
- tuk hasil yang enak dan lembut, masukkan air perahan limau nipis dalam adunan.pasti memuaskan.

p/s:de lagi bnyk petua nanti lah aku msukkan lagi k...
kat akak yag aku tgk blog die 2, aku mmg suka baca blog die seblum aku wat blog nie..harap2 die x kisah hehe..

SeLAin Tue???

Perkara wajib Makan, Makan, MAkan

Makan, Makan, Makan..2 jer lah aku tau wat..mcm mane x makin ***** ahhaahah
Ape lagi Aku suka wat Selain Mkn ye..
Erm...Tido?
erm x gak
Bergosip?
x jugak..(kdg2 je ngan Izan)hahah3x
aku nie mmg suka Sgt Makan Letak Ape jer aku pasti bedal jer..huhu

Tapi Aku de benda lain yg aku suka wat selain makan..nak tau pe..

1) main BOwling
-bukan calang2x tau main bOwling Pasti de yg Masuk "LONGKANG" Huhuhu

2) Karaoke
-Bukan calang2x semua lagu leh nyanyi smpai Mic Rosak (Cian RedBox asyk kena Tukar Baru)Huhu

3) Berenang
-bukan calang2x smpai air KOlam abis lah Bile aku Terjun..ngeee---

4) Futsal
-Bukan Calang2x Jadik Goalkeeper satu Gol aku tutup guna bdn jer..(menyirap jer pihak lwn) kuang2x

5) tgk wayang
-Bukan Calang2x tgk wyng cerita komedi satu wyng dgr gelak aku jer..(sorry ye penonton Lain)

wlpn teruk gak perangai aku nie tp bile de laki2(terutama Yg macho a.k.a encem lagi) depan aku nie gua Kontrol Beb..pastikan keayuan Terserlah (gedikz situ yer)..tp klaU KAMU depan Aku haahh..wat Bodoh Sudah( Jahatnyer aku) ape2 pun aku syg Kamu Sgt2 k..

wei aku Bosan nie wei..jom lah kite tgk wyng ke, karok ker, Bowling ker..klau x aku asyk nak mkan3x..eheheh...


Bukti Aku wat xtvt nie selain Makan..huhu

p/s:Wah Dah lama x main Futsal..nak sepak kaki org..wahah..jahat disitu yer

ANSOS

erm..pejam celik, pejam celik dah 3 thn rupanyer aku kat UKM nie yer..rasa mcm Br jer masuk Smlm..(Padahal dah tua dah heheh3x)..Erm Frst Thing Aku nak Bgtau korang Kos pe yg aku ambik kat UKm nie..x lah GEMPAK mane pun.. Aku ambik kos ANSOS. pe 2 Ansos..

ANSOS nie singkatan daripada Antropologi n sosiologi..
klau yg x prnh dgr mesti Tny :

ape kebndanya kos nie?


Blajor tang Pe?

bleh Jadik Pe?


Ansos nie die Kaji semut (Ants)
haha aku lah Bakal dc semut..
dush2x ..haha kena tipu
bukan lah
Ansos nie die Lebih bnyk Kaji pasai masyrakat, Budaya, bnyk lah lagi tentang kehidupan Alam nie..
Mcm Best jer kan dgr..
erm mmg Best pun..heeh
Lagi2 Dpt Lec2x Yg Ok wlpn sekma (erm hrp2x xde lec aku bc Blog aku nie) huhu
Erm yg x bestnyer bile bnyk wat fieldwork bnyk lah kena wat report( bnyk ker?)
2 yg lemah sikit 2..

tp paling Best bile kwn2 semua Satu Kepala
leh ngam2x ramai2 x dtg class
kami semua mmg suka ponteng cls bile minggu2 akhir
sebab pe: sebab nak siapkan assgmnt yg tertunggak..wahaha
biasalah suka KIB( keep in basket) wahah2x
tp tetap antar asgmnt 2 markah wohh..


masa frst year aku ingat lagi msing2 x lah rapat sgt
msuk 2nd year masing2 dah mula rapat
3rd year dah mcm adik beradik
bile de sorang x dtg wajib lah tny pasal pe x dtg..
motif tny: saje nak ponteng sama2..huhu

erm minggu nie minggu yg paling menakutkan wat bdak2 ANSOS semua
pasal pe>>kami De VIVA tuk tesis kami
hasil kajian kami perlu dibentangkan didepan pemeriksa dan penyelia..
kecut perut wei bentang sorang2x
ceh mcm lah aku dah VIVA
aku blum lagi weiii..(tolong3x)
ape2 pun Tuk member2 gudluck geng VIVa nanti
wat atie kering jer..
bentang jer ape yg leh bentang
(pandai plak nasihat kat org)

pe2 pun thnkz ya coz kite jadik kwn tuk 3 thn
korang mmg giler2x lah
ANSOS ROCK..wahaha



ANSOS ROCK..Hehehe..06/07




Muka2 pengkaji Dunia berjaya Ahakz2x


p/s: aku kawen nanti jgn lupa dtg tau (kegedikanz disitu)haha

Nape perlu perpisahan

Berpisah..
mesti sedes kan bile nak pisah ngan org yg kite ngam
Tp nak wat cmner
kena terima

entah lah
sem nie aku rasa sgt touching bile nak pisah nagn kwn2
mungkin sebab pas nie x jumpe korang kot
2 lah pasal..entah bile lah ye kite leh jumpe.

first aku sedih bile nak pisah ngan kwn2 yg mmg rapat dari frst sem sampai 3rd sem
kami dah mcm adik beradik dah
sampai kat fak mahupun kolej semua org kenal group kitorg
ckp jer group fred mesti org knl
group kami lah paling happening kat FSSk 2
klau kami x de sunyi jer FSSK 2
tau..
kat kolej plak
klau kami x de
x de org nak join program2 kolej
wahhha bangga jap



Nie muka aku dari 1year smpai 3rd
de perubahan ape2 x?





geng FRed..Meriah Gitu..MIz u all



Kedua aku sedih bile berpisah ngan my comey rum8 miz izan
wlpn beliau sgt2 talkative but i LIke u..heh
selama 3thn duk sini izan lah rum8 paling akak Syg..huhu
sedey bile nak tinggalkan izan
ehk silap izan tinggalkan akak
rasa mcm nak nagis jer msa 2 tp tahan jer air mata nie
tp mlm 2 mmg x leh thn
bile duk sorang2
teringat kat izan
Rindu menjelma
teringat time kite
memekak+ bergosip+mengutuk org+dgr lagu kuat2+bukak lagu kuat2+nangis sama2
hehe
tapi x leh lupa kenangan bile main step mania nagn izan n atee cute
gegar satu Blok
hehe
kurus x gak
izan jer yg kurus
ape2 thnkz 4 be my sweet little sister 4 1 year...luv u so much



Nie jer lah gambar yg aku de ngan izan n atee sepanjang sem..huhu



next aku pasti aku akan sedih bile tiba masa tuk berpisah ngan KAmu, Kamu dan KAmu
sape 2?
sape lagi
klau bukan IMa Marky n leha joey
kami lah THe cockroaches
klau korang x caya g tgk citer 2 perangai ktorg sebijik mcm 2
haha
klau kat cls lec naik knl lah kami bertiga
klau x cukup sorang pasti kena tny
so susah nak ponteng kls
aku pasti akan menagis bile time masa tuk kite berpisah..
ye lah kite nie dah mcm adik beradik
susah senang sama2
mkn pun sama2
tido pun sama2
entah lah susah nak dibayangkan
kenapa kite perlu berpisah..oh tidak..
sorry ye kwn2 sepanjang kite berkwn nie de silap slah
halal mkn minum k..ape2 pun aku syg sgt2 kat Kamu berdua..MUahahah




kenangan bersama kalian x kan ku lUpa




Kami lah "The Cockroaches"

p/s: Utang aku jgn Lupa Byr ah..eheheh
izan: stepmania n teddy bear jgn lupa ambik kat akak..nanti akak jual kan
..



Rindu LAgi..

Entah Tiba Rasa Mcm Rindu Kat 2 org yg sgt aku syg( BUkan Die) heeh..
Bile Selak2 Gambar KAt Laptop (Selak Ke? Bedal Jer lah)
Terpandang KAt satu Album Nie mengingatkan Aku KAt die
Rindu Yang Amat Sgt..Sape Mereka nie?

Insan Pertama.: Arwah Bonda tersyg Hajah Noriah Suib
beliau dilahirkan pada 29 Mac 1957
beliau meninggalkan KAmi Pada 6 Julai 2000
sedih wktu kehilangan Bonda..rasa seperti ilang satu sayap tuk terbang
beliau meninggal sebab menghidap kanser hidung

Insan Kedua: Nurzahirah Binti mOhamed Fadzir
Dilahirkan PAda 22.09.07
Kenapa Aku rindu Kat die sgt
sebab die anak buah aku yg sgt comey dan sudah meninggalkan kami sekeluarga pada usia beliau 8 bulan.. (27.05.08)
Kenapa die tinggalkan KAmi semua
beliau meninggal sebab menghidap kanser otak seawal usia 2 bulan

2 semua bukan kehendak die Tp dah ditentukan
kaMi semua Redha dengan pemergian MU

ape2 Kami sgt Rindu sama Kamu Berdua.. semoga Arwah ditempatkan di kalangan org2 yg soleh dan solehan Sob3X

Bonda sesungguhnyer aku sgt merindui kamu bagi kalian semua yg still de mom n dad syg lah diorg elok2x k klau x aku ambik mak korang..haha baru padan Hampa..kuang2x
.



Nurzahirah miz u..

Aku Rindu KAmu


Just Wanna Be With You - Enrique Iglesias Music Code

Aku Rindu Kamu
2 Minggu NIe Awk Asyk Buzy jer
asyk plan Nak kuar cancel (sedeH Tau)
nak Kuar ngan Org lAin x mao lah ( BAik Kan)
ape2 pun Rindu Bangat Sama Kamu
BIle x buzy Nie
Nak Tgk movie
huhuhu
so Tuk Ilangkan Bosan
Sy WAt Chain Tuk Kamu..
sweet X?
Klau sweet Katakan
Klau x sweet diam2 sudah



KenaPa?



Utk Pertama Kali aku bukak bLOG....Satu tepUKan Gemuruh TUk Cik Fred (bangga Sikit) padahal Org lain dah berlapuk wat blog..wahaha


Kenapa Aku teringin nak de BLOG sendiri?


1)Rasa BOsan YG sgt Melampau selepas siapkan TEsis

2) kejelousan Atie tgk Miz izan Tukang kata asyk Update BLog die jer ms Jadik MY Rum8 (hahah)

3) Erm saje2 Nak citer Hal aku kat org lain( pas nie abis lah aku)

4) Bak Kata si Miz izan Tukang Kata leh Tmbh Income (erm Duit2x) klaU rajin update blog klau x sia2 jer (Mata DuitAn Gak AKu nie)

5) Erm Ape lagi ehk? BOsan N dah BIasa Wat keje bnyk2 bile x de keje so mencari keje bile de keje mula2 lah dolak Dalik (hahah)

p/s:Sorry Izan Mention Name Bnyk2...huhu saje2 jer..